MENÜ

LARENS Collagen Lux Serum

LARENS Collagen Lux Serum

Intenzív lifting hatású szérum az arc, nyak és dekoltázs ápolásához.

 

Kollagén és Regestril aktív hatóanyag kivételes kombinációja - 30 ml

 

Kollagén - protein hálót képez a bőrfelületen és megakadályozza a hám vízveszteségét. Hatására a bőr simább és finomabb lesz, javul a rugalmassága és feszessége. A bőr gyors ütemben visszanyeri a feszességét, a rugalmasságát és az egészséges kinézetét. Kisimítja a ráncokat, lassítja az öregedés folyamatát.

Regestril - rutin, babkivonat (Phaseolus lunatus) és két matrikin peptid kombinációja, amelyek gyorsítják fibronektin és kollagén szintézisét a sejtközi állományban, megelőzi az idő előtti matrix molekulák leépülését (mint az elasztin és a kollagén) segít a természtes elasztikus bőrháló felépítésében a megereszkedett bőrnél.

 

LARENS Face Collagen Gel

LARENS Face Collagen Gel

Collagén gél az arc, nyak és dekoltázs ápolásához - 100 ml

Kollagén zselé arcra, nyakra és dekoltázsra. Már néhány használat után a bőr simább, feszesebb, hidratáltabb és elasztikusabb lesz. A zselé csökkenti a ráncokat és megelőzi újak kialakulását.

A kollagén egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően egy protein hálót képez a bőrön, amely visszatartja a vizet és feszesíti a bőrsejteket és ezáltal elindul a saját kollagén termelés. A zselé simává, puhává varázsolja a bőrt, amely gyorsan visszanyeri feszességét, rugalmasságát és egészséges ragyogását. Csökkenti a ráncokat és lassítja az öregedési folyamatot. A kollagén termelés során a fehérjéken kívül peptidláncok és szabad aminosavak is képződnek. A peptidek fő funkciója a bőrsejtek közötti kommunikáció megteremtése. Stimulálják a bőrben végbemenő természetes fiziológiai folyamatokat. Továbbá a polypeptidek erősítik a bőr védelmi rendszerét, ezáltal megvédve azt az ártalmas tényezők befolyásától. Aminosavak segítenek megtartani a nedvességet, (NMF - nedvesség megkötő factor) Más higroszkopikus hatóanyagokra is stimuláló hatást gyakorolnak. Simaságot, rugalmasságot kölcsönöznek a felhámnak.
Használat:
Használjon kis mennyiségű kollagén zselét (4 - 5 pumpa) az arc és dekoltázs megtisztított, száraz bőrére - az érzékeny szem környéki területek kikerülésével. Majd masszírozza be a zselét gyengéden ujjbeggyel a bőrbe. Kb. 5 - 10 perc elteltével feszítő hatás érezhető. Ezután vigye fel a megfelelő Larens krémet.

 

LARENS Tricomplex Serum

LARENS Tricomplex Serum

Magas koncentrációjú szérum - 15 ml

Azonnali lifting, látható feszesítés és regeneráció kizárólag egy termékben. Kivételes hármas hatás az energiáért és a fiatalos kinézetért:

Liftinghatás - feszesíti a bőrt és kisimítja

Feszesítő hatás - gazdagítja, táplálja és életre kelti a bőrt

Regeneráló hatást - stimulálja a sejtregenerációt

 

RETINOL - kisimítja a felhámot, javítja a bőr színét, kivilágosítja a bőrt, megszünteti az elszíneződéseket. Rendszeres alkalmazás mellett hat a bőr rostszálaira - feszesíti és regenerálja a sérült kollagénrostokat, amelyek a rugalmasságért felelősek.
Hialuronsav - olyan kivételes képességgel rendelkezik, amely megtartja a felhámban a nedvességet, kivételesen magas nedvességszintről gondoskodik és megvédi a bőrt rugalmassága elvesztésétől.
Kollagén - javítja a bőrfeszességet, ránctalanítóként és az öregedési folyamatok ellen hat. Megvédi a bőrt a nedvességvesztéstől.
Phytodermina-Lifting - javítja a bőrfelszín feszességét, amely liftinghatáshoz vezet.
C-vitamin - stimulálja a kollagén szintézist és megvédi a bőrt a fertőzésektől és az elszíneződésektől.
E-vitamin - harcol a szabad gyökök ellen, hat az öregedési folyamat ellen, kisimítja és feszesíti a felhámot, javítja a bőr állapotát és rugalmasságát.
RonaFlair LDP - feltölti a ráncokat és gondoskodik a sima bőrről.

Hatása

 • intenzív hidratáció
 • ráncok látható csökkenése
 • selymes és sima felhám
 • idő előtti öregedéstől való védelem
 • szeplők látható csökkenése (ráncok, elszíneződés)

Reggelente és/vagy esténként vigye fel az arc, nyak és mell környéki területekre.

 

LARENS Age Repair Face Cream

 

LARENS Age Repair Face Cream

Exkluzív arckrém - 50 ml

Exkluzív ránctalanító krém az érett bőr ápolására. Magasan fejlett receptúrája táplálja a bőrt, hidratálja és megvédi a káros környezeti tényezőktől. Azonnali lifitinghatást biztosít. Ezen kívül a bőr érezhetően rugalmasabb anélkül, hogy zsírosodna.

 

Hatóanyagok:


Kollagén feszesíti a bőrt, kisimítja a ráncokat, hat az öregedési folyamatok ellen és megvédi a bőrt a nedvességvesztéstől.
Regestril - a Rutin, Phaseolus-Lunatus-kivonat és két mátrikin keveréke. Gyorsítja a fibronektinek és a kollagén sejtközötti mátrixban való szintézisét és rombolóan hat a proteolitikus enzimek ellen, aminek következtében lassulnak az öregedési folyamatok.
Pepha-Tight egy olyan kivonat, amelyet a Nannochloropsis Oculata mikroalgából vonnak ki. Ez poliszacharidok, aminosavak, vitaminok és antioxidánsok tökéletes keveréke. Ez az összetevő gyorsan hat és tartósan feszes bőrt eredményez és stimulálja a kollagén szintézist. Ezen kívül megvédi a bőrt a szabad gyököktől.
Hialuronsav - a kollagén optimális hidratáltságáért felelős, amely a bőrszövetek építőanyaga. Egyedülálló képességgel rendelkezik, bezárja a nedvességet a felhámba és ezáltal egy különlegesen magas hidratáltsági szintet biztosít a bőrnek és így megvédi a bőr rugalmasság elvesztését.
E-vitamin - megakadályozza a bőr öregedési folyamatát, hidratálja bőrt, kisimítja a felhámot és rugalmasabbá teszi, miközben mérsékli az esetleges gyulladásokat. Csökkenti a napsugarak káros hatását a bőrsejteken és semlegesíti a szabad gyököket.
Ráncfeltöltő (RonaFlair LDP) - optikai kisimító hatás a ráncok mechanikai feltöltése segítségével.

Hatása:

 • intenzív hidratáció
 • csökkenti a ráncokat
 • öregedési folyamat hatékony megállítása
 • láthatóan kisimítja a ráncokat
 • gyorsítja a sejtnövekedést és intenzíven regenerálja a felhámot


Vigye fel reggel és/vagy este a megtisztított arc és nyak bőrre.

 

LARENS Age Repair Eye Cream

LARENS Age Repair Eye Cream

Intenzíven regeneráló, ránctalanító szemránckrém - 15 ml

Hatóanyagok:
Eyeliss peptideket és narancs-kivonatot tartalmaz. Eltávolítja a szem körüli duzzanatokat és feszesíti a bőrt.
Phytoderma Lifting javítja a bőr felületi feszültségét, ezáltal fejti ki lifting hatását.
Phycosil 2000, amit vörösalgából vonnak ki, hidratálja és regenerálja a szem körüli területet.
Kollagén feszesíti a bőrt, kisimítja a ráncokat, hat az öregedési folyamatok ellen és megvédi a bőrt a nedvességvesztéstől.
Hialuronsav megfelelő hidratáltsági szintet és feszességet biztosít.
E-vitamin hatékonyan lassítja az öregedési folyamatot és megvédi a bőrt a szabad gyököktől, fiatalos kinézetet biztosít.
Avokádóolaj fiatalabb kinézetet kölcsönöz a bőrnek, hatékony a ráncok ellen és a károsodott bőrnek intenzív regenerációt biztosít.

Hírek

 • Ajánlatok

Asztali nézet